Våre merker

Mysen Caravan er forhandler av ledende merkevarer innen bobil og campingvogner.

Med over 40-års erfaring kan vi med trygghet gi deg den beste service samtidig som du får kvalitetsprodukter. Våre dyktige medarbeidere jobber kontinuerlig med ett mål for øye; nemlig å gi deg den beste service og guide deg til riktig valg av bobil og vogn. Gode ferieopplevelser lever vi lenge på, og vi vet hva dette betyr for kundene våre.

Les mer her

Design, sikkerhet og kvalitet – det er det KABE står for. Alle funksjoner som isolering, ventilasjon, varmesystemer og vinduer er av absolutt høyeste kvalitet. KABE legger mye arbeid i å alltid ligge i forkant og til og med et steg foran.

Å bo i en KABE er å leve med høy komfort og kvalitet i alle detaljer. Alle vognene er fulle av ekstra utstyr, praktiske funksjoner og løsninger. En selvfølgelig i en KABEvogn som ofte er tilvalg hos andre. Det er flere serier i KABE familien slik at det finnes en KABE for alle, sommer som vinter. Vi er veldig stolte av å ha KABE med på laget vårt!

Les mer her

I mer enn 50 år har Knaus brukt sin lange erfaring og ustyrlige lidenskap til å skape uforglemmelige ferieøyeblikk. De høye kravene Knaus stiller til kvalitet og nøyaktighet kan merkes i hver minste lille detalj. Den tyske produsenten – som har sin fabrikk i niederbayerske Jandelsbrunn – følger alltid et viktig prinsipp; balanse mellom funksjon og design! Knaus har vunnet en rekke priser for både design og familievennlig funksjonalitet!

Les mer her

Dethleffs er et merke som har fått et solid feste i det Norske caravan- og bobilmarkedet. Dethleffs er kjent for god kvalitet, tiltalende design og innovative løsninger. Dethleffs er Tysklands eldste caravanprodusent og ligger i Isny med nærhet til de Tyske og Østeriske alper. Dette er omgivelser som er kjent for snørike og tøffe vintre, produktene er da naturlig tilpasset dette klimaet.

Les mer her

Sunlight produserer på Capron fabrikken i Tyskland, og selges gjennom Dethleffs forhandlere. Årsaken til at Sunlight kan holde gunstige priser og sannsynligvis bransjens laveste reklamasjonsandel, er få valgmuligheter og et effektivt produksjonsapparat. Capron/Sunlight har vært Norges mest solgte bobil flere år på rad, og er stadig like populær.

Les mer her

Den revolusjonære Hero Camper er en perfekt partner på ditt neste eventyr! Designet med komfort og er enkel i bruk. Her har du med deg seng og kjøkken i en kompakt og tøff henger. Ideell til fiske, sport og jakt! Denne kommer i 2 versjoner – Hero Ranger og Hero Traveller.

Les mer her

Camp-let er en teltvogn som gir deg mulighet til å nyte camping, når det er som best. Camp-let kan utstyres med kjøkken, senger av høy kvalitet, et stort oppholdsrom , masser av bagasjeplass og mye mer. Camp-let er like lett å håndtere og plassere, som en liten varehenger.

Les mer her

Til topp